Loading...
Forside| Retur- og byttepolitik

Retur- og byttepolitik

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVAD ER DIN RETURNERINGSPOLITIK?

Bortset fra varer, der er markeret som ENDELIGT SALG, kan du returnere varer på webstedet af en hvilken som helst årsag inden for 90 dage efter den oprindelige købsdato. Returneringer skal være ubrugte og ubeskadigede med den originale kvittering eller følgeseddel for at modtage fuld refusion via din originale betalingsform (inklusive PayPal).*

 

Returneringer foretaget uden den originale salgskvittering eller følgeseddel skal returneres med et gyldigt ID og vil modtage en varekredit, der er lig med den aktuelle salgspris. Vi kan begrænse antallet af tilladte returneringer uden en original salgskvittering eller forsendelsesfaktura.

 

Returneringer med en gavekvittering vil blive udstedt som en merchandise-kredit eller endda ombytning. Hvis de returneres eller ombyttes på denne hjemmeside, vil alle krediterede midler automatisk blive udstedt på den oprindelige betalingsform.

 

Returneringer købt med eventuelle belønninger eller tilbud refunderes kun den endelige købspris. Belønninger og tilbud vil ikke blive genudstedt eller genkrediteret, undtagen for udvekslinger foretaget samme dag for køb.

 

Tillad venligst 7-10 hverdage, når vi har modtaget produktet, til at behandle din returnering og kreditere eventuelle midler på din oprindelige betalingsform.

 

Vi forbeholder os retten til at begrænse returnering eller ombytning uanset kvitteringen.

 

ER DER ET RETURNERINGSGBYR?

For vores medlemmer er returfragt gratis. For alle andre kunder, hvis du bruger vores forudbetalte returlabel, vil omkostningerne ved returforsendelse for et vilkårligt antal varer og blive trukket fra din refusion.

 

KAN JEG BYTTE EN VARE?

Ombytning kan kun udføres, hvis du ønsker at købe den samme vare i en anden størrelse eller farve. Hvis du gerne vil bytte til en anden vare, skal du følge returneringsprocessen og afgive en ny ordre.

 

Hvis du vælger at bytte din vare i onlineportalen, vil din byttevare blive sendt til dig, når vi har bekræftet, at din ombytning er afleveret. Du vil ikke blive opkrævet for forsendelse, og du vil modtage en bekræftelse med sporingsoplysninger, når din nye vare er afsendt. Vores forudbetalte etiket accepteres i de fleste områder.

 

Hvis den ombyttede vare ikke returneres ubrugt, i den originale emballage og sammen med den originale salgskvittering eller forsendelsesfaktura, så vil du blive opkrævet for både det oprindelige køb og ombytningen.

 

HAR DU IKKE EN KVITTERING?

Returneringer foretaget uden den originale salgskvittering eller følgeseddel skal returneres med et gyldigt ID og vil modtage en varekredit, der er lig med den aktuelle salgspris. Vi kan begrænse antallet af tilladte returneringer uden en original salgskvittering eller forsendelsesfaktura.

 

OVERSIGT RETUR ELLER BYTTE VINDU?

Returneringer foretaget efter 90 dage med en original salgskvittering eller forsendelsesfaktura vil blive udstedt som en merchandise-kredit uanset den oprindelige betalingsform.

 

Ombytninger foretaget efter 60 dage vil blive udstedt på en merchandise-kredit for enhver skyldig forskel.

 

HVORDAN BEHANDLER MAN MIN RETUR, HVIS JEG BETALTE MED PAYPAL, VENMO, AFTERPAY osv.?

Hvis det fulde beløb for dit køb blev foretaget med PayPal, vil din refusion blive krediteret til betalingsformen foretaget af PayPal

 

Hvis en kombination af PayPal og gavekort blev brugt til at foretage et køb, vil hele refusionen blive udstedt på et gavekort.