Loading...
Forside| Tilbagebetalings politik

Tilbagebetalings politik

Hvordan krediteres mine refusioner?

Alle refusioner vil blive krediteret til din oprindelige betalingsform. Vi tilbyder gavekvitteringer til kunder ved køb af gaver. Når du returnerer en gave, modtager du kun din refusion på et gavekort. Hvis vi vælger at give en refusion, og der ikke er nogen salgsregistrering tilgængelig, beder vi om personlig identifikation, og returnering vil blive leveret til den aktuelle pris.

 

Varer returneret med posten: Hvis du har bestilt med kreditkort, krediterer vi din konto inden for 14 hverdage. Dette vil blive vist på din næste kontoudtog, afhængigt af den udstedende bank og/eller faktureringscyklus. Hvis du har anmodet om ombytning, vil din konto blive opkrævet for den nye vare og krediteret for returneringen.

 

Forsendelsesomkostninger: Vi kan desværre ikke refundere forsendelsesomkostninger.

 

Jeg har ikke en printer. Er der en anden måde, jeg kan returnere på?

Hvis du gerne vil lave en digital returnering, men ikke har en printer, skal du følge disse trin.

 

GAVEKORT

Gavekort kan ikke returneres.

 

GRØN FORSENDELSE

I vores fortsatte bestræbelser på at minimere spild og mindske vores indvirkning på miljøet, skal du være opmærksom på, at din ordre kan ankomme i en let brugt forsendelsesæske.

 

Skal jeg have en kvittering fra mit køb?

Din kvittering eller ordrenummer hjælper os med at finde dit køb hurtigst. Hvis du ikke har en kvittering, burde vi kunne finde købet på andre måder, men vi kan bede dig om flere oplysninger, så vi bedre kan hjælpe med din anmodning. Hvis der ikke er nogen salgsoversigt, og vi vælger at give en refusion, kræves din personlige identifikation for at behandle returneringen.

 

Tager du alt tilbage?

Vi vil gøre vores bedste for at tage os af dig, men fra tid til anden kan vi ikke imødekomme en returnering.

 

Er der en tidsbegrænsning? Hvad hvis varen er slidt?

Vi vil gøre vores bedste for at tage os af kunderne og behandle dem retfærdigt; vi beder vores kunder om at behandle os retfærdigt. Fra tid til anden accepterer vi muligvis ikke en returnering. Der er ingen tidsbegrænsninger for returnering eller ombytning.

 

Hvorfor har kjoler til særlige lejligheder og nogle designerartikler mærker, der siger, at hvis mærket fjernes, kan tøjet ikke returneres?

Hvis kunder skal returnere en kjole eller designervare til særlige lejligheder, beder vi om, at varen er i samme stand, som da de modtog den, med al emballage inkluderet og tags stadig påsat. Kunder har fortalt os, at det er vigtigt for dem, at de særlige kjoler og designerartikler, de køber, ikke er blevet brugt eller brugt før deres køb. I årenes løb har vi også oplevet, at vi har modtaget et uforholdsmæssigt stort antal returvarer, der så ud til at have været brugt tidligere i disse kategorier, sammenlignet med andre kategorier, vi sælger. For at imødekomme vores kunders forventninger implementerede vi et mærke eller et kort for at sikre, at disse varer returneres i original stand.

 

Er der gebyrer for genopfyldning?

Ingen.

 

Hvorfor anmoder du om min personlige identifikation for at returnere uden salgsregistrering?

På grund af vores liberale returneringsfilosofi har vi denne interne revisionsprocedure for at give os mulighed for at overvåge og undersøge refusioner og returneringer uden registrering af salg.

 

Tager du checks?

Checks vil ikke længere blive accepteret som betaling for merchandise. Dog vil checks fortsat blive accepteret til betaling på konti.

 

Hvordan behandler du min returnering, hvis jeg har betalt med PayPal (USA)?

Hvis det fulde beløb for dit køb blev foretaget med PayPal, vil din refusion blive krediteret til den samme PayPal-konto.